Opis forum
Moderator
Jestem z Poznania, mam 19 lat, po udanych złomach zapraszam na piwo. Interesuje się informatyką, teraz pisze mature -.-, gram w ogame i blood wars .
Ktoś chce coś wiedzieć więcej-pisać.
www.snajper.grono.net
Jak ktoś jest na gronie, oczekuje zaproszenia do znajomych!
Jak ktoś chce zaproszenie do rejestracji na grono, pisać PW, a napewno wyśle :]
Nazywam sie Darek jestem z Koniakowa, mam 17 lat obecnie chodzę do Technikum. Interesuję sie sportem
czasem lubię sobie pograć w różne gry i pojeździć na motorze;] w ogame gram 10 miechów
evilcrawler nie napisałeś jak masz na imię
Moderator
A PS, Przemek mam na imię , ale i tak wszyscy lecia ->snajper
Też chodze do technikum, klasa 4, ekonomiczne :]
Koniakowo, gdzie to jest ? Jakie województwo ?
z gegry jestem cienki :]
No dobra, śmigam na desce i słucham metalu, jestem uzależniony od piercingu
zrób ktoś emotke szo
No to tak : Mam na imie Adam mam 19 lat interesuje sie komputerami , motorkami i lubie grac w ogame hehe gram nałogowo:D jak i darek mieszkam w Koniakowie, dla nie wiedzacych to koniaków jest połozony w górach:) noi jeszcze chce dodac ze Darek to Moj najlepszy kumpel
hehe no to chyba tyle o mnie jak cos to jestem chetny na ACS
pozdro
imie: Agnieszka
miejsce zamieszkania: Przemyśl
zawód: uczennica LO/p. filologiczny/
zainteresowania: taniec, taniec i jeszcze raz taniec , gry(ogame,strategie,RPG,itp.) muza (słucham to, co wpadnie w ucho), informatyka, sport(siata)
********************************************************************************************
Gram jeszcze na uni 42
z sojuszu znam Darka/uni57 i 52/, Adama/uni52 i 57/, Aleksa/uni42/
No to moja kolej
Mam na imie Aleksander mam 22 lata i mieszkam w belgi(tam sie urodzilem) mieszkalem przez 6 lat w polsce ( w Lubniu kolo myslenic) i pozniej wrocilem do belgi
interesuje sie sportem, i zaczelem grac w sklasza(nie wiem czy sie to tak pisze )
gry internetowe- ogame , kiedys gralem w bitefight ale nudna gra, i gram w wolfeinstein
Uwielbiam kino i wyjscia z kumplami na piwo lub jakiesz mocniejsze napoje
no i pracuje